Rekreativni tenis

Rezultati 16.kolo

zimska ligaV prvi ligi se je v tem vikendu odigral derbi za najvišja mesta na lestvici in sicer med Begič Jasminom ter Kovačič Tilnom. Tekmo je z rezultatom 9 proti 4 dobil Begič in tako še povečal možnost za osvojitev enega izmed prvih treh mest na koncu sezone. Kovačič Tilen pa je bil uspešnejši v svojih drugih dvobojih– boljši je bil od Sili Edija ter Smrkolj Alojza. Ašič Alojz je v tem vikendu odigral dve tekmi. Po napeti tekmi je ugnal Đukič Sašo z rezultatom 9:7, boljši pa je bil tudi od Sili Edija. Savšek Janez je premagal Smrkolj Damjana. Rezultat 9:6. Zmage so v tem vikendu vknjižili tudi Južnik Božo, Smrkolj Alojz ter Ahčin Aleš.

 

V drugi ligi še naprej odlično igro prikazuje nepremagljivi Pikl Robert. Tokrat je v dveh dvobojih izgubil le dve igri. Tič Boštjan je pokazal odlično igro in gladko ugnal Bukovec Zlatka. Bukovec Boštjan je bil po napeti tekmi boljši od Kogovšek Toneta. Rezultat 9:7. Drnovšek Aco je bil boljši od Drev Grega, Muzlovič Dušan pa od Špehar Andreja.

 

V tretji ligi je Pintarič Peter premagal Dobčnik Simona z rezultatom 9:7. Dobčnik je bil uspešnejši v svojem drugem dvoboju, ko je bil boljši od Petrovčič Jana. Novo zmago je dosegel tudi Zupančič Iztok – boljši je bil od Krištof Mateja. Tudi ta tekma je bila zelo pomembna za najvišja mesta v tretji ligi. Iztok tako v zaključni del lige prihaja le z enim porazom. Kudra Sandi je z rezultatom 9:4 premagal Smrekar Matjaža, Jerič Grega pa je Mali Marjanu prepustil le eno igro. V tem vikendu so zmagali tudi Zore Dejan, Poglajen Andrej ter Novak Janez.