Rekreativni tenis

Zimska liga 2019/2020 že v polnem štartu

zimska ligaV prvi ligi sta v tem vikendu po dve tekmi odigrala Južnik Božo ter Savšek Janez. Savšek Janez je v izgubil vsega tri igre – boljši je bil od Božjak Izidorja ter Kovačič Jerneja. Južnik Božo pa je dosegel polovični uspeh. Z rezultatom 9:7 je bil boljši od Kogovšek Boštjana, v tekmi z Ašič Alojzem pa mu je uspelo dobiti štiri igre. Simič Dejan je bil boljši od Ahčin Aleša. Zelo napeta je bila tekma med Begič Jasminom ter Smrkolj Alojzem – boljši je bil slednji z rezultatom 9:7. Smrkolj je z lepo zmago kar malce presenetil, saj je bil Begič pred sezono en glavnih favoritov za najvišja mesta. Očitno bo velika gneča za prva mesta.

 

V drugi ligi je bilo v trem vikendu odigranih kar nekaj tekem. Koprivnikar Matjaž je priletel direktno iz vroče Tajske in z rezultatom 9 proti 6 ugnal Podbregar Miloša. Tič Boštjan je po težki tekmi ugnal Bukovec Boštjana. Dve tekmi in dve zmagi je v tem vikendu dosegel Rovšek Damjan, bil je boljši od Mittoni Tadeja ter Kogovšek Toneta. Zmagali so še Kozlevčar Bojan, Končar Marjan ter Špehar Andrej.

 

V tretji ligi je v tem krogu zablestel Zore Dejan, ki je nasprotniku zavezal »kravato«. Novo zmago je dosegel tudi Perišič Milan, ki je bil boljši od Mali Marjana z rezultatom 9:6. Novak Janez je premagal Grzin Rajka, Jerič Grega pa je bil boljši od Dobčnik Simona. Krištof Matej je Bohnec Gregorju prepustil le eno igro. Gladko zmago proti Petrovčič Janu je dosegel tudi Pintarič Peter. V tem vikendu so zmage zabeležili še Kudra Sandi, Detič Matej in Smrekar Matjaž.