Rekreativni tenis

Prvi ligaški vikend v sezoni 2019/2020

zimska ligaPo poletnem premoru se je zopet začela Zimska teniška liga AS. Letos tekmovanje poteka v treh ligah. Izpostaviti pa je potrebno novost in sicer LIGO DVOJIC, ki zaenkrat po prijavljenih parih kaže na zelo zanimivo popestritev.

 
V drugi ligi je bil po podaljšani igri Rovšek Damjan boljši od Bukovec Boštjana. Pikl Robert je ugnal Mittoni Tadeja, Končar Marjan pa je bil boljši od Tič Boštjana. Odlično igro je prikazal tudi Muzlovič Dušan, ki je nadigral borbenega Torkar Andreja in slavil z rezultatom 9:6. Servis pa je bil po pripovedovanjih Avbelj Igorja odločilen za njegovo veliko zmago nad izkušenim Kozlevčar Bojanom.

 

Pohvaliti je potrebno igralce tretje lige. Odigrali so namreč prav vseh delegiranih 10 tekem. V tretjo ligo se je letos vrnilo kar nekaj poznanih igralcev in prav vsi so imeli dober začetek. Detič Matej je bil boljši od Dobčnik Simona, Krištof Matej pa od Novak Janeza. Tudi Zupančič Iztok je bil uspešen, saj je gladko ugnal kar dva nasprotnika. Dve tekmi je imel v tem vikendu tudi Jamšek Jani, ki je moral priznati premoč Perišič Milanu ter Pintarič Petru. Zmagali so še Smrekar Matjaž, Kudra Sandi in Ribič Miha.

 

Podobno kot vsako leto, igralci na začetku sezone še iščejo pravo formo, a lahko na podlagi prvih tekme že dobimo občutek, kdo se bo boril za najvišja mesta. Igralcem želimo uspešno in predvsem zdravo sezono!