Rekreativni tenis

Uranič prvak, Klopčič mora to še potrditi

zimska ligaV prvi ligi je Uranič Denis ubranil lanskoletni naslov prvaka prve lige. Z zmago 9:4 nad Kokalj Igorjem je sezono zaključil brez poraza in v celotni sezoni oddal le 34 iger. V letošnji sezoni je Denis pokazal vrhunsko igro in konstanto formo. Kljub temu mu predvsem mlajši izzivalci za prihodnjo sezono obljubljajo bolj izenačene dvoboje. V tem vikendu je dve zmagi dosegel Kogovšek Boštjan, ki je bil boljši od Ahčin Aleša ter Đukič Saše. Smrkolj Damjan pa je premagal Sili Edija. Savšek Janez je z rezultatom 9:7 premagal Igorja Kokalja.

 

V drugi ligi je po 15 odigranih tekmah brez poraza še vedno Klopčič Matej, ki pa ga v naslednjem tednu čaka derbi proti Rozina Srečotu. V primeru zmage Srečota in še enega poraza Klopčiča se lahko stanje v drugi ligi še precej zaplete. Božjak Izidor gladko ugnal Drev Gregorja. Rozina Srečo je bil boljši od Bukovec Boštjana z rezultatom 9:7. Novo zmago je dosegel tudi Tič Boštjan, ki je bil boljši od Kokalj Staneta.

 

V delu tretje lige, kjer se borijo za tretje ligaškega prvaka je odlično igro prikazal Zore Dejan, ki je z rezultatom 9:2 ugnal favoriziranega Mittoni Tadeja. Tadeju je šlo boljše v svoji drugi tekmi, ko je po podaljšani igri premagal Avbelj Igorja. V tem krogu so zmagali še Avbelj Igor, Meterc Boris ter Lebinger Miha.

 

V drugem delu tretje lige je bil Razpotnik Aleš boljši od Rovšek Jana, Smrekar Matjaž pa je bil boljši od Rojšek Luke. Novo zmago in dve točki za lestvico pa je dosegel tudi Perišič Milan.