Rekreativni tenis

Prvi aprilski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Sili Edi je v podaljšani igri premagal Bric Bojana.  V svoji drugi tekmi, pa je ugnal še Zapotnik Gorana z rezultatom 9:3. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Južnik Božom ter Ahčin Alešem – zmagal je slednji. Đukič Saša je bil boljši od Smrkolj Damjana.

 

V drugi ligi je bil Rozina Srečo boljši od Torkar Andreja. Rezultat 9:4. Dve zmagi je dosegel Klopčič Matej, ki še vedno velja za največjega favorita druge lige. Špehar Andrej je bil boljši od Kozlevčar Bojana, Drnovšek Aco pa od Kokalj Staneta. Ravnikar Matic je v podaljšani igri ugnal Muzlovič Dušana. Novo zmago pa je dosegel tudi Bukovec Boštjan, ki je premagal Kokalj Staneta.

 

V delu tretje lige, kjer se borijo za prvaka je v tem krogu dve zmagi dosegel Mittoni Tadej. Bil je boljši od Meterc Borisa ter Fritz Zdenka. Prav tako je dve zmagi dosegel tudi Novak Janez. Lebinger Miha je bil boljši od Mali Marjana. Rezultat 9:4. Podaljšana igra je določila zmagovalca med Jerič Gregom ter Zore Dejanom. Več zbranosti je pokazal Jerič in vknjižil dve točki za lestvico. V drugem delu tretje lige je dve zmagi dosegel Grošelj Dejan. Bil je boljši od Jamšek Janija in Bohnec Gregorja. Razpotnik Aleš je premagal Južnik Jana, Smrekar Matjaž pa je prav tako dosegel novo zmago.