Rekreativni tenis

Zadnji marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi je dve zmagi v tem vikendu dosegel Kokalj Igor. Bil je boljši od Smrkolj Damjana ter Zapotnik Gorana. Savšek Janez je še drugo leto zapored premagal prijatelja Vidic Darkota. Tokrat z rezultatom 9:5. Zopet je odlično igro prikazal Đukič Saša, ki je po naporni tekmi premagal ugnal Kokalj Igorja. Zaradi poškodbe je bil Praznik Marko primoran predati tekmo proti Kovačič Tilnu. V tem vikendu sta zmagala še Uranič Denis ter Kovačič Tilen. S to zmago je Denis potrdil ubranitev prvega mesta.

 

V drugi ligi je bil Koprivnikar Matjaž boljši od Torkar Andreja z rezultatom 9:3. Muzlovič Dušan je gladko ugnal Drev Gregorja. Po težki in dolgi tekmi je Božjak Izidor z rezultatom 9:7 premagal Bukovec Boštjana. Tudi v tem vikendu je odlično igro prikazal Klopčič Matej, ki je bil boljši od Špehar Andreja. Rezultat 9:5.

 

V končnici tretje lige, kjer se borijo za prvaka je bil Meterc Boris boljši od Lebinger Mihe. Rezultat 9:5. Mali Marjan je premagal Jerič Grego, Avbelj Igor pa je bil boljši od Novak Janeza. Ribič Miha je z rezultatom 9:6 premagal Jeriča. V drugem delu tretje lige je po podaljšani igri Rovšek Jan premagal Smrekar Matjaža. Rovšek je bil uspešen tudi v svoji drugi tekmi, kjer je bil boljši od Bohnec Gregorja. Grošelj Dejan je z rezultatom 9:7 premagal Perišič Milana, Razpotnik Aleš pa je bil z enakim rezultatom boljši od Rojšek Luke. Zmagal je tudi Pintarič Peter, ki je bil boljši od Jamšek Janija.