Rekreativni tenis

Marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Uranič Denis je z rezultatom 9:4 ugnal Đukič Sašo in s tem še dokončno naredil velik korak k prvemu mestu.  Kokalj Igor je bil boljši od Praznik Markota. Prava drama pa se je odvijala v dvoboju med Vidic Darkom ter vedno neugodnim Zapotnik Goranom. V podaljšani igri je dvoboj dobil Vidic z rezultatom 7:4. Goran se bo moral za prve prvoligaške točke še pošteno potruditi.

 

V drugi ligi je Špehar Andrej premagal Drev Grego. Rezultat 9:4. Dve tekmi je v tem vikendu odigral Podbregar Miloš in dosegel polovični uspeh. Prav tako pa je v dveh tekmah eno zmago zabeležil tudi Ravnikar Matic – bil je boljši od Bukovec Boštjana, a je moral priznati premoč Klopčič Mateju. Božjak Izidor je bil boljši od Kogovšek Toneta z rezultatom 9:7. Zmagal je tudi Rovšek Damijan.

 

V obeh tretjih ligah je bilo odigrano še nekaj tekem prvega dela tekmovanja, začele so se pa tudi že tekme drugega dela. V 3.A ligi Rovšek Jan ugnal Kaplja Samota po podaljšani igri. Novak Janez pa je bil boljši od Omahen Boštjana. V 3.B ligi je zopet svojo formo našel Zore Dejan in premagal Meterc Borisa z rezultatom 9:5.