Rekreativni tenis

Pustni ligaški vikend

zimska ligaOdlično formo še naprej izkazuje Uranič Denis, ki je v tem vikendu dosegel dve rutinirani zmagi. Bil je boljši od Ahčin Aleša in Končar Marjana. V tem vikendu pa je po dolgem času zmago zabeležil tudi Bric Bojan, ki je bil z rezultatom 9:7 boljši od Smrkolj Damjana. Praznik Marko je bil boljši od Zapotnik Gorana, Begič Jasmin pa od Kogovšek Boštjana. Kovačič Tilen je z rezultatom 9:3 ugnal Končar Marjana.

 

V drugi ligi je po podaljšani igri Tič Boštjan, ki v zadnjem času prikazuje odlično formo, ugnal Božjak Izidorja. Prav tako je v » tie-breaku « Koprivnikar Matjaž premagal Kogovšek Toneta. Drnovšek Aco je bil z rezultatom 9 proti 5 boljši od Špehar Andreja. Bukovec Boštjan je v tem krogu ugnal Drev Gregorja. Zmagi in dve točki za lestvico sta dosegla še Kozlevčar Bojan ter Torkar Andrej.

 

V 3. A ligi je podaljšana igra določila zmagovalca med Rojšek Luko ter Novak Janezom – slavil je slednji. Lebinger Miha je bil boljši od Rovšek Jana, Kaplja Samo pa od Kudra Sandija. V 3. B ligi je Ribič Miha premagal Zore Dejana z rezultatom 9:4. Meterc Boris je bil boljši od Mali Marjana, Razpotnik Aleš pa od Smrekar Matjaža. Poglajen Andrej je bil boljši od Jamšek Janija z rezultatom 9:5.