Rekreativni tenis

Ligaški vikend

zimska ligaV tem vikendu je največje ligaško presenečenje napravil Sili Edi, ki je v zgodnjih jutranjih urah premagal Vidic Darka z rezultatom 9 proti 4. Obliž na rano tega poraza, pa je bila Darkova zmaga proti Begič Jasminu 9:6. Trenutno se bije prava bitka za mesta od 2-7 na končni lestvici. Smrkolj Damjan je bil boljši od Končar Marjana. Rezultat 9:7. Južnik Božo je ugnal Sili Edija, Đukič Sašo pa je bil boljši od Bric Bojana.

 

Ponovno je v drugi ligi v tem vikendu dve zmagi dosegel Tič Boštjan. Bil je boljši od Torkar Andreja ter Kozlevčar Bojana. Prav tako je dve zmagi zabeležil tudi Božjak Izidor. Suvereno je ugnal Špehar Andreja ter Kokalj Staneta. Drnovšek Aco je premagal Bukovec Boštjana, Koprivnikar Matjaž pa je bil boljši od Bukovec Zlatka. Zmage so v tem vikendu dosegli še Klopčič Matej, Ravnikar Matic ter Kogovšek Tone.

 

V 3. A ligi je bil Kaplja Samo boljši od Jerič Grege z rezultatom 9 proti 7. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Lebinger Miho ter Mittoni Tadejem – več zbranosti je pokazal slednji, ki je na koncu tako tudi vknjižil novo zmago. Derbi ligaških novincev med Rovšek Janom ter Južnik Janom je po težki tekmi z rezultatom 9:7 dobil Južnik. Zmagali so še Kudra Sandi, Rojšek Luka ter Pintarič Peter.

 

V 3. B ligi se je v tem vikendu odvila tekma med dosedaj še neporaženima Zore Dejanom ter Avbelj Igorjem. Gladko je slavil Avbelj, ki je Zoretu prepustil le eno igro. Smrekar Matjaž je z rezultatom 9:6 premagal Perišič Milana, Razpotnik Aleš pa je bil boljši od Jamšek Janija. Zmagala sta še Mali Marjan ter Zore Dejan v svoji drugi tekmi proti Poglajen Andreju.