Rekreativni tenis

Đukič Saša presenetil v prvi ligi

zimska ligaV prvi ligi je potrebno izpostaviti Đukič Saša, ki je vse gledalce šokiral z odlično in napadalno igro. Sašo je tako presenetljivo zadal prvi poraz Begič Jasminu v prvi ligi. Rezultat tekme 9:5. Rekorder po odigranih tekmah v prvi ligi v tem vikendu je bil Savšek Janez, ki je odigral tri tekme in zabeležil tri zmage. Boljši je bil od Zapotnik Gorana, Kogovšek Boštjana ter od Končar Marjana. Uranič Denis je z odlično igro gladko premagal Kovačič Tilna. Ahčin Aleš je bil po podaljšani igri boljši od Smrkolj Damjana, a mu je malo zmanjkalo za še eno zmago nad Smrkolj Alojzem. Rezultat je bil 9:7 za Alojza. Zmage so v tem vikendu zabeležili še Praznik Marko, Vidic Darko ter Južnik Božo.

 

V drugi ligi je v tem vikendu dve zmagi vknjižil Tič Boštjan. Po podaljšani igri je bil boljši od Kogovšek Toneta, Muzlovič Dušanu pa je prepustil vsega pet iger. Odlično igro še naprej prikazuje tudi drugi predstavnik » Vač« v drugi ligi Klopčič Matej, je bil tokrat boljši od Kozlevčar Bojana. Muzlovič Dušan je po podaljšani igri s svojim borbenim pristopom premagal Podbregar Miloša, Božjak Izidor pa je bil boljši od Ravnikar Matica. Špehar Andrej in Rozina Srečo sta tudi v tem vikendu zabeležila novi zmagi.

 

V 3. A ligi je po dolgi tekmi Grošelj Dejan v podaljšani igri strl upor Kudra Sandija. Pintarič Peter je z rezultatom 9:6 ugnal Kudro, Kaplja Samo pa je bil boljši od Južnik Jana. V 3.B ligi še naprej brez poraza ostajata Zore Dejan ter Avbelj Igor. Ribič Miha je bil boljši od Smrekar Matjaža, Meterc Boris pa od Perišič Milana z rezultatom 9:4. Zmagala sta še Poglajen Andrej in Mali Marjan.