Rekreativni tenis

Februarski ligaški vikend

zimska ligaOdlično igro v prvi ligi še naprej prikazuje neporaženi Jasmin Begič, ki je v tem vikendu zabeležil kar dve zmagi. Jasmin je bil boljši od rivala Tilna Kovačič z rezultatom 9:7 ter od Boža Južnika z rezultatom 9:5. Dobro formo je prikazal tudi Savšek Janez, ki je v tem vikendu ugnal oba Smrkolja. Alojzu je uspelo dobiti 4 igre, Damjanu pa vsega 2 igri. Sili Edi je bil po težki tekmi z rezultatom 9:7 boljši od Končar Marjana, Praznik Marko pa je premagal Bric Bojana.

 

V drugi ligi se je odvil derbi med prijateljema Srečom Rozino ter Andrejem Špeharjem – v podaljšani igri je slavil slednji z rezultatom 7 proti 3. Odličen vikend je bil tudi za Tič Boštjana, ki je zabeležil dve zmagi. Boljši je bil od Bukovec Boštjana ter Drnovšek Aca. Rekorder po odigranih tekmah v tem vikendu je bil Podbregar Miloš, ki je odigral kar tri tekme. Bil je boljši od Kokalj Staneta in Torkar Andreja, a je moral priznati premoč vedno neugodnemu Rovšek Damijanu. Zmage sta v tem vikendu vknjižila še Ravnikar Matic ter Rozina Srečo.

 

V 3.A ligi je bil Jerič Grega boljši od Omahen Boštjana z rezultatom 9:6. Po dolgi tekmi je Lebinger Miha premagal Kudra Sandija. Rezultat 9:7. Zmago je zabeležil tudi Kaplja Samo. V 3.B. ligi je Perišič Milan premagal Bohnec Gregorja, Avbelj Igor pa je bil boljši od Fritz Zdenka. Polovični uspeh je v tem vikendu zabeležil Poglajen Andrej.