Rekreativni tenis

Odigrano 4.kolo zimske teniške lige

zimska ligaV tem vikendu v prvi ligi ni prišlo do nobenega presenečenja, saj so vsi favoriti za najvišja mesta dosegli suverene zmage. Alojz Ašič je bil boljši od Južnika, Alojz Smrkolj pa od Kogovška. Denis Uranič je proti Janezu Savšku izgubil le eno igro. Ahčin Aleš je z rezultatom 9:3 premagal Končar Marjana.

 

V drugi ligi je bil zelo napet dvoboj med Rozina Srečom ter Božjak Izidorjem – na koncu je slavil slednji z rezultatom 9:7. Klopčič Matej je bil boljši od Koprivnikar Matjaža, Drnovšek Aco pa od Drev Grega. Kogovšek Tone je premagal Torkar Andreja z rezultatom 9 proti 3. Ravnikar je dokaj suvereno ugnal Kozlevčarja. Odlično igro pa še naprej prikazuje Špehar Andrej, ki je bil v tem krogu boljši od Bukovec Boštjana. Rezultat 9:5.

 

V 3.A. ligi je novo zmago dosegel Kaplja Samo, ki je ugnal Rojšek Luko z rezultatom 9:3. Polovični uspeh pa je v tem vikendu zabeležil Jerič Grega – izgubil je od Mittoni Tadeja in premagal Grošelj Dejana. Po napeti tekmi je Kudra Sandi premagal Omahen Boštjana. Zmago sta dosegla še Novak Janez in Pintarič Peter.

 

V 3.B. ligi še naprej odlično igra Zore Dejan, ki je bil tokrat boljši od Bohnec Gregorja. Fritz Zdenko je Perišič Milanu prepustil le eno igro, Mali Marjan pa je bil boljši od Ribič Mihe z rezultatom 9:7. Smrekar Matjaž in Avbelj Igor sta bila prav tako boljša od svojih nasprotnikov in zabeležila nove točke za lestvico.