Rekreativni tenis

Liga 2018/2019 že v polnem pogonu

zimska ligaPrvi vikend je bil izredno uspešen za novinca v prvi ligi. Begič Jasmin je bil prepričljivo boljši od Praznik Marka z rezultatom 9:2. Kovačič Tilen pa je po napeti in težki tekmi ugnal Smrkolj Alojza. Rezultat 9:7. V letošnjem letu je ligaško sezono odlično začel tudi Savšek Janez – boljši je bil od Kovačič Jerneja in Đukič Saše. Samozavestni Darko Vidic je z neugodno igro ugnal Južnik Boža z rezultatom 9 proti 5, Kokalj Igor pa je bil boljši od Kogovšek Boštjana. Uspešno je sezono začel tudi favorit Uranič Denis in zabeležil svojo prvo zmago.

 

V drugi ligi je bilo zopet zelo napeto. Kozlevčar Bojan je v letošnjem začetku »mojster« podaljšanih iger – tokrat je v samem zaključku strl Bukovec Boštjana. Prav tako v podaljšani igri je bil Drnovšek Aco boljši od Koprivnikar Matjaža. Božjak Izidor je premagal Kelava Maria, Ravnikar Matic pa je bil boljši od Torkar Andreja. Po napeti tekmi je Rovšek Damijan z rezultatom 9:7 ugnal Tič Boštjana. Špehar Andrej pa je bil z triki, ki si jih je ogledal v londonski O2 areni boljši od Koprivnikar Matjaža.

 

V 3.A ligi je Mittoni Tadej ugnal Pintarič Petra, prepustil mu je le eno igro. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Rovšek Jan in Kudra Sandi – več zbranosti in izkušenj v zaključku je prikazal slednji. Zmagala sta tudi Jerič Grega in Lebinger Miha. V 3.B ligi sta že drugo zaporedno zmago dosegla Zore Dejan in Fritz Zdenko. Jamšek Jani je v tem tednu odigral dve tekmi in zabeležil polovični uspeh. Meterc Boris je po težki tekmi z rezultatom 9:7 ugnal Poglajen Andreja.