Rekreativni tenis

Prvi ligaški vikend v znamenju Martinovega

zimska ligaLigaška sezona 2018/2019 je odprta. Prvi vikend je potekal ravno na vikend, ko »Svet Martin nardi iz mošta vin« in to je bil tudi glavni razlog, da je bilo odigranih manj tekem.

V prvi ligi sta zopet že s prvima tekmama boj za najvišja mesta napovedala Ašič Alojz ter Smrkolj Alojz, ki sta brez večjih težav ugnala svoja nasprotnika.

 

V drugi ligi je bilo odigranih nekoliko več dvobojev – nekaj jih je bilo tudi izredno napetih. Klopčič Matej je po podaljšani igri ugnal Božjak Izidorja, Kozlevčar Bojan pa je bil prav tako po podaljšani igri boljši od Podbregar Miloša. Po poškodbi se je v letošnji sezoni vrnil Kelava Mario, ki je Rozina Srečotu vzel le tri igre. Po odlični lanski sezoni v tretji ligi je Bukovec Boštjan tudi v drugi ligi začel z zmago – boljši je bil od Torkar Andreja. Špehar Andrej je premagal Kokalj Staneta, Tič Boštjan pa je bil boljši od Koprivnikar Matjaža.

 

V tretji ligi v letošnjem letu poteka tekmovanje nekoliko drugače, saj smo združili 3. in 4. ligo v 3. A in 3. B ligo in jo tako naredili igralcem še bolj zanimivo. V ligo se je tako vpisalo tudi kar nekaj novincev. V 3. A ligi je bil Lebinger Miha boljši od Južnik Jana z rezultatom 9:7. Zmagi sta zabeležila še Jerič Grega in Mittoni Tadej. V 3. B ligi se je z odličnim povratkom po poškodbi vrnil Zore Dejan, ki je Jamšek Janiju prepustil le eno igro. Prvo zmago pa je dosegel tudi vedno nasmejani Fritz Zdenko in sicer boljši je bil Ribič Mihe. Zmagala sta še Avbelj Igor in Razpotnik Aleš.