Rekreativni tenis

Aprilski vikend

zimska ligaV prvi ligi je Uranič Denis premagal z rezultatom 9:4 neugodnega Smrkolj Alojza in s tem ostal v boju za prvaka prve lige. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Smrkolj Damjan in Garantini Sergej, slavil je slednji. Dvoboj prijateljev med Vidic Darkom ter Savšek Janezom se je prav tako zaključil po podaljšani igri. Zmagal je Savšek, ki je v tie-breaku res pokazal nekaj izjemnih točk. Simič Dejan je bil boljši od Kogovšek Boštjana, Zapotnik Goran pa od Vidic Darka.

 

Odlično igro je tokrat prikazal Kalšek Klemen, ki je Drev Gregu prepustil le eno igro. Drnovšek Aco je z rezultatom 9:3 ugnal Muzlovič Dušana, Kovačič Tilen pa je bil boljši od Kokalj Staneta.

 

V tretji ligi sta se prav tako odigrala dva Tie-breaka. In sicer Grošelj Dejan je bil po podaljšani igri boljši od Detič Mateja, Poglajen Andrej pa od Fritz Zdenka. Zmago pa je v svojem drugem dvoboju zabeležil Detič Matej, ki je bil z rezultatom 9:5 boljši od Fritz Zdenka. Torkar Andrej je ugnal Lebinger Miho. Rezultat 9:6.

 

V četrti ligi je ligaška sezona že bolj proti koncu in tako je bila v tem vikendu odigrana le ena tekma. Kaplja Samo je z rezultatom 9:6 premagal Žižek Miho.