Rekreativni tenis

Drugi marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi je v tem vikendu dve zmagi dosegel Savšek Janez, ki iz tedna v teden prikazuje boljšo formo. V prvem dvoboju je po podaljšani igri premagal Smrkolj Alojza, ki se v tekmovalni ritem vrača po večtedenski odsotnosti zaradi poškodbe. V nedeljo pa je bil boljši od borbenega Končar Marjana z rezultatom 9:2. Odlično formo in igro še naprej prikazuje Bric Bojan, ki je v tie-breaku premagal Garantini Sergeja. Južnik Božo je bil boljši od Simič Dejana.

 

V drugi ligi je zopet gladko zmagal Kovačič Tilen, ki tako še vedno ostaja v borbi za napredovanje v prvo ligo. Kalšek Klemen je bil z rezultatom 9:5 boljši od Kogovšek Toneta, Rovšek Damijan pa je Drev Gregu prepustil vsega tri igre. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju med Rozina Srečom ter Kokalj Stanetom. Novo zmago je vknjižil Rozina. Tič Boštjan je bil boljši od Muzlovič Dušana z rezultatom 9:6.

 

Torkar Andrej je premagal odličnega Fritz Zdenka z rezultatom 9:6. Ribič Miha je bil boljši od Grošelj Dejana, Bukovec Zlatko pa je v tem vikendu zabeležil kar dve zmagi. Zmagala sta tudi Smrekar Matjaž ter Jerič Grega.

 

V četrti ligi je Kaplja Samo z rezultatom 9:3 premagal Ulčar Damjana. Kudra Sandi je bil boljši od Omahen Boštjana, Razpotnik Aleš pa od Rojšek Luke.