Rekreativni tenis

Prvi marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi v tem vikendu ni prišlo do večjih presenečenj. Smrkolj Damjan je prikazal odlično igro v tekmi proti Kokalj Igorju in slavil z rezultatom 9:2. Vendar pa ga je v njegovem drugem dvoboju z odlično igro nadigral napadalni Bric Bojan. Garantini Sergej je bil boljši od Kovačič Jerneja, Zapotnik Goran pa je po težavah s poškodbo Kogovšek Boštjana ugnal z rezultatom 9:6.

 

V drugi ligi je bil Drnovšek Aco boljši od Špehar Andreja. Rezultat 9:4. Muzlovič je ugnal Dreva, Kozlevčar pa je bil boljši od Klopčiča. Novo zmago je dosegel tudi Begič Jasmin, ki tako še naprej ostaja v igri za napredovanje. V tem vikendu so dve točki vknjižili še Podbregar Miloš, Zupančič Iztok ter Koprivnikar Matjaž.

 

V tretji ligi pa sta se v tem vikendu odigrala kar dva »tie -breaka«. V prvi tekmi je torej po podaljšani igri Vidic Klemen slavil nad Lebinger Miho. V drugi pa je Meterc Boris ugnal Perišič Milana in v podaljšani igri zmagal z 7:4. Zmagali so še Bukovec Zlatko, Bukovec Boštjan, Ribič Miha in Jerič Grega.

 

V četrti ligi je v tem vikendu dobro igro pokazal Omahen Boštjan, ki je ugnal Tofolini Domna z rezultatom 9:5. Dopust na Kubi pa je koristil tudi Rojšek Luki, ki je ugnal Pintarič Petra. Z rezultatom 9 proti 6 pa je bil Kudra Sandi boljši od Bajde Mateja.