Rekreativni tenis

Zadnji vikend v februarju

zimska ligaV tem vikendu je odlično formo prikazal Južnik Božo, ki je zabeležil kar dve zmagi. Boljši je bil od Kokalj Igorja ter Kovačič Jerneja. Simič Dejan je z rezultatom 9:7 ugnal Garantini Sergeja. Neugodni in borbeni Končar Marjan je bil boljši od Kaplan Boštjana in sicer z rezultatom 9:4. Zmagala sta še Uranič Denis in Smrkolj Damjan.

 

Izkušeni Rozina Srečo je ugnal Zupančič Iztoka z rezultatom 9:6. Uspešnejši pa je bil Zupančič v svojem drugem dvoboju, ko je Klopčiču prepustil le dve igri. Po težki in napeti tekmi je z rezultatom 9:7 Špehar Andrej premagal Kogovšek Toneta. Tič Boštjan je bil boljši od Drnovšek Aca, Podbregar Miloš pa je ugnal Muzlovič Dušana. Novo zmago je dosegel Kovačič Tilen – z rezultatom 9:5 je bil boljši od Kozlevčar Bojana.

 

Ta vikend je bil zelo uspešen v tretji ligi za Bukovec Boštjana ter Vidic Klemna, saj sta oba dosegla po dve suvereni zmagi. Bravo Boštjan in Klemen!!! Novo zmago je dosegel Ravnikar Matic, ki je tokrat premagal odličnega Torkar Andreja. Ravnikar je tako še okrepil prednost na tretje ligaški lestvici in si tako že skoraj zagotovo zagotovil nastopanje v višji ligi v sezoni 2018-2019! Bukovec Zlatko je bil boljši od Grošelj Dejana, Poglajen Andrej pa je ugnal Perišič Milana.

 

V četrti ligi sta bila odigrana dva dvoboja. Razpotnik Aleš je premagal Omahen Boštjana z rezultatom 9:4. Novak Janez pa je Rojšek Luki prepustil le dve igri.