Rekreativni tenis

Tretji februarski vikend

zimska ligaPričakovano sta gladki zmagi dosegla Ašič Alojz ter Uranič Denis. Kljub temu, da je Darko Vidic napovedoval težek boj – mu je Alojz prepustil le dve igri. Garantini Sergej je z rezultatom 9:6 ugnal vedno bolj neugodnega Savšek Janeza. Po premoru se je v tekmovalni pogon vrnil »neustrašno zgovorni« Zapotnik Goran, ki se je dobro upiral Južnik Božu - a za prvo zmago mu je vseeno malo zmanjkalo. Simič Dejan je bil boljši od Kaplan Boštjana, Kogovšek Boštjan pa od Kovačič Jerneja.

 

V tem vikendu je dva dvoboja odigral Kalšek Klemen. Bil je boljši od Tič Boštjana, a je moral priznati premoč izkušenemu Rozina Srečotu. Kovačič Tilen je »zavezal kravato« Muzlovič Dušanu. Podbregar Miloš je bil boljši od Koprivnikar Matjaža. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Kogovšek Tone ter Zupančič Iztok – slavil je slednji.

 

V tretji ligi je bil vikend zelo uspešen za Bukovec Boštjana, ki je zabeležil kar dve zmagi. Vidic Klemen je bil boljši od Perišič Milana, Torkar Andrej pa od Grošelj Dejana. Po podaljšani igri je Orehek Simon premagal Poglajen Andreja. Ribič Miha je z rezultatom 9:2 ugnal Smrekar Matjaža. Novo zmago je dosegel tudi Ravnikar Matic, ki je bil boljši od Bukovec Zlatka.

 

V četrti ligi sta bila v tem vikendu odigrana le dva dvoboja. Ulčar Damjan je bil boljši od Razpotnik Aleša ter Jamšek Janija.