Rekreativni tenis

Pustni vikend 2018

zimska ligaV prvi ligi je bilo v tem tednu odigranih kar nekaj dvobojev. Odlično igro je tokrat prikazal Južnik Božo, ki je z rezultatom 9:6 premagal Bric Bojana. Smrkolj Damjan še naprej uresničuje svoje napovedi, tokrat je Simič Dejanu prepustil le 4 igre. Uspešnejši pa je bil Dejan v svoji drugi tekmi – z rezultatom 9:6 je ugnal Končar Marjana. Polovični uspeh je v tem vikendu dosegel tudi Savšek Janez, ki je v svoji prvi tekmi moral priznati premoč favoriziranemu Uranič Denisu. Bolje mu je šlo v drugem dvoboju, ko je ugnal Kaplan Boštjana. Končar je bil boljši od Kovačič Jerneja.

 

Begič Jasmin je dosegel novo zmago, tokrat proti Drnovšek Acu. Vikend je bil izredno uspešen tudi za Zupančič Iztoka, ki so se mu treningi z prvoligaši kot kaže obrestovali. V dveh dvobojih je namreč izgubil le 4 igre. Zmagali so še Tič Boštjan, Kogovšek Tone ter favorit druge lige Kovačič Tilen.

 

V tretji ligi se je po operaciji na igrišča vrnil veteran Poglajen Andrej – po tekmi je bil zadovoljen, kljub porazu proti Torkar Andreju. Dve zmagi je dosegel tudi trenutno vodilni na lestvici Ravnikar Matic, ki je tako še povečal prednost pred zasledovalci in še naprej ostaja neporažen. Bukovec Zlatko je Smrekar Matjažu prepustil le eno igro, Ribič Miha pa je bil boljši od Meterc Borisa.

 

Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Bajde – Pintarič, več sreče in zbranosti je bilo na strani slednjega. Omahen Boštjan je zabeležil novo zmago nad Jamšek Janijem, a je moral priznati premoč vodilnemu v četrti ligi Klemenčič Simonu. Kaplja Samo je bil boljši od Razpotnik Aleša, Novak Janez pa od Kudra Sandija.