Rekreativni tenis

Prvi februarski vikend

zimska ligaV tem vikendu je bilo zaradi tekmovanja pod okriljem Teniške zveze Slovenije odigrano manj tekem. V prvi ligi do večjih presenečenj ni prišlo. Odlično igro in formo še naprej prikazuje Smrkolj Damjan, ki je tokrat gladko ugnal Južnik Boža. Morda lahko Damjan letos preseneti tudi katerega izmed favoritov za prvaka? Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Kovačič Jernejem ter Kaplan Boštjanom – slavil je slednji. Zanesljive zmage sta dosegla tudi Ašič Alojz ter Uranič Denis. V svoji drugi tekmi v vikendu je Južnik Božo ugnal borbenega Končar Marjana z rezultatom 9:5.

 

V drugi ligi v drugem delu sezone zopet odlično igro prikazuje Kozlevčar Bojan, ki je ugnal Rovšek Damijana z rezultatom 9:5. Dve težki in naporni tekmi je v tem vikendu imel Zupančič Iztok in iztržil polovični uspeh. V prvem dvoboju je skoraj pripravil presenečenje, ko je vse do konca vodil proti favoriziranemu Begič Jasminu, a mu je na koncu malo zmanjkalo in je izgubil v podaljšani igri. V nedeljo pa je po težkem boju z rezultatom 9:7 premagal Drnovšek Aca. Zmagali so še Rozina Srečo, Koprivnikar Matjaž ter Kogovšek Tone.

 

V četrti ligi je trenutno vodilni Klemenčič Simon prepustil le eno igro Rojšek Luki. Dve zmagi je zabeležil tudi Žižek Miha, ki napoveduje boj za visoka mesta v tej sezoni.