Rekreativni tenis

Novak ostaja v boju za prvaka

zimska ligaV tem vikendu se je v prvi ligi odigral derbi med Novak Primožem in Ašič Alojzom. Na tribuni se je zbralo tudi precejšnje število navijačev. Derbi je v letošnjem letu ostal v rokah Novak Primoža, ki je pokazal odlično napadalno igro. Končni rezultat je bil 9:6. Smrkolj Damjan je bil boljši od Kovačič Jerneja, Kaplan Boštjan pa je slavil zmago nad Ahčin Alešem.

Še naprej odlično igro prikazuje Pantar Aleš, ki je bil boljši od Južnik Boža. Do konca pa je bila napeta tekma med Rozman Blažom in Štrus Dušanom. Zmago in novi dve točki za lestvico je zabeležil Rozman Blaž. Novak Primož je zabeležil še zmago nad Đukičem, Uranič pa nad Južnikom. Kmalu pa se bliža njun medsebojni obračun…

 

V drugi ligi so v tem vikendu zmage zabeležili Sili Edi, Bric Bojan ter Savšek Janez.

 

Vidic Darko še naprej ostaja glavni favorit za končno prvo mesto v tretji ligi. Tokrat je gladko ugnal Orehek Simona. Kar dve zmagi je v tem vikendu zabeležil Lebinger Miha in sicer boljši je bil od Zore Dejana ter Orehek Simona. Vikend pa je bil odličen tudi za Zupančič Iztoka, ki je odigral kar tri srečanja in vse tri tekme zaključil kot zmagovalec. Bravo Miha, Bravo Iztok! Zmage pa so v tem vikendu dosegli še Pavli Albert, Meterc Boris in Pavlič Niko.

 

V četrti ligi je bilo v tem vikendu odigranih kar nekaj srečanj. Nove zmage so vknjižili Kaplja Samo, Klopčič Matej, Obolnar Žiga in Mittoni Tadej. Ribič Miha je bil v tem vikendu boljši od čedalje bolj neugodnega Rojšek Luke. Favorit za enega izmed višjih mest v ligi Drev Grega – pa je tokrat opravil z Grošelj Dejanom. Mittoni Tadej je bil boljši od Razpotnik Aleša.