Rekreativni tenis

Denis znova v igri za sam vrh lige

zimska ligaV prvi ligi je Uranič Denis dokazal, da je kljub začetnemu porazu še vedno eden izmed glavnih favoritev za končno prvo mesto. V tem vikendu je ugnal Rozman Blaža ter Bizjak Tomota. Tekma z Blažem je bila vsekakor vredna prve lige in prav gotovo ena najlepših to sezono. Kljub dobremu začetku, Blaž je namreč imel že žogo za 4:1, se je Denis zbral in s pametno igro preobrnil tekmo v svojo korist. Končni rezultat 9:5.

Pantar Aleš je s svojo napadalno igro z rezultatom 9:2 premagal Končar Marjana. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Ahčin- Sever, slavil je slednji. Kogovšek Boštjan je bil boljši od Kovačič Jerneja, Kokalj Igor pa od Južnik Boža. Litijski derbij med Rozmanom in Ahčinom je šel tokrat v roke Blažu.

 

V drugi ligi še naprej odlično igro prikazujeta Simič Dejan ter Sili Edi. Tudi v tem vikendu sta oba dosegla suvereni zmagi. Kralj Franci je v podaljšani igri ugnal Vrtačnik Grego. Svojo igro pa je našel tudi Kozlevčar Bojan, ki je premagal soimenjaka Brica. Zmago sta dosegla tudi Špehar Andrej in Savšek Janez, kar dokazuje, da se jima skupni četrtkovi treningi obrestujejo. Rovšek Damijan je bil z rezultatom 9:2 boljši od Detič Mateja.

 

Mali Marjan – definitivno največje presenečenje letošnje tretje-ligaške sezone melje svoje tekmece kot za šalo. Tokrat se ni pustil ugnati Orehek Simonu ter Hvala Francu. Hvala Franc je v svojem drugem dvoboju premagal Zore Dejana, Orehek Simon pa Poglajen Andreja. Vidic Darko še naprej ostaja brez poraza in je glavni favorit za napredek v drugo ligo – tokrat je premagal Meterc Borisa. Zupančič Iztok je bil boljši od Poglajen Andreja, Tič Boštjan pa od Fritz Zdenka. V podaljšani igri je Lebinger Miha zabeležil novo zmago proti Pavlič Niku.

 

V četrti ligi večjih presenečenj ni bilo. Mittoni Tadej je po težki tekmi z rezultatom 9:7 ugnal Kaplja Sama. Prav tako pa je Klopčič Matej po napeti tekmi premagal z enakim rezultatom Ribič Miho. Zmage so dosegli še Obolnar Žiga, Jerič Grega, Drev Grega in Šimunovič Mladen.

 

V ligi 50+ je vse svoje vrline pokazal Zapotnik Goran in gladko ugnal Kirm Ferda.