Rekreativni tenis

"Krasno"

zimska ligaBlaž Rozman je v svojem slogu pretekli vikend pospremil samo z eno besedo: »krasno«. Odigral je namreč tri tekme in zabeležil prav toliko zmag. Njemu najpomembnejša je gotovo nad Novak Primožem, ki je bil do tekme z Rozmanom v letošnjem letu še neporažen. Blaž je v tekmi polni potez vrednih prve lige, slavil v tie-breaku z rezultatom 10:8, kar priča o izenačenosti tekme.

Ugnal pa je tudi Smrkolj Damjana in Kokalj Igorja. S tremi zmagami se Blaž vrača v ožji krog favoritov za prvaka lige. Ahčin Aleš je bil boljši od Garantini Sergeja, Sever Grega pa od Đukič Saše. Po poškodbi se je v prvo ligo vrnil Južnik Božo, ki je moral priznati premoč Ašič Alojzu. Vlogo favorita je upravičil tudi Uranič Denis, ki Pantar Alešu ni dopustil presenečenja.

 

V drugi ligi so v tem vikendu suvereno slavili Simič Dejan, Sili Edi in Smrkolj Alojz. Dve tekmi je v tem vikendu odigral Savšek Janez in zabeležil polovični uspeh. Izgleda, da je v soboto »malce preveč« proslavil zmago nad Kelavo Mariom – saj je v nedeljo moral priznati premoč Kralj Franciju. Kozlevčar Bojan je bil boljši od Rovšek Damijana.

 

Tretji ligi se je pridružil lanskoletni zmagovalec pete lige Zupančič Iztok, ki je v tem vikendu odigral kar tri dvoboje. Boljši je bil od Muzlovič Dušana in Hvala Franca, a malo mu je zmanjkalo, da bi ugnal še Torkar Andreja. Zore je bil boljši od Fritza, Pavlič pa od Pavlija. Derenčini Rok je premagal Poglajen Andreja. V nedeljo popoldne pa se je odigral tudi eden večjih derbijev tretje lige » DERENČINI ROK – VIDIC DARKO«. Darko je prvič nastopil pred svojo izbranko in motivacija je bila tako velika, da Derenčini ni imel večjih možnosti za končno zmago.

 

V četrti ligi je bil vikend zmagovalen za Žibert Mitjo, ki je ugnal Jamšek Janija ter Perišič Milana. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Rojšek- Šimunovič. Slavil je slednji. Ribič Miha še naprej prikazuje odlično igro – tokrat je bil boljši od Avbelj Igorja. Odigral se je tudi »derbi prijateljev« med Mittoni Tadejem in Obolnar Žigom – slavil je slednji z rezultatom 9 proti 7.

 

Podaljšana igra je določila zmagovalca v ligi 50+ med Kokalj Stanetom in Kirm Ferdom. Več zbranosti in zmago je na koncu zabeležil Kirm. Zapotnik Goran pa je bil boljši od Kokalj Staneta.