Rekreativni tenis

Zadnji ligaški vikend v januarju

zimska ligaV prvi ligi je bilo tokrat odigrano nekaj manj tekem. Odlično igro in zbranost je prikazal Štrus Dušan, ki je »zavezal kravato« Pantar Alešu. Rozman Blaž je bil z rezultatom 9:3 boljši od Kogovšek Boštjana, Bizjak Tomo pa je z modro igro ugnal napadalnega Garantini Sergeja.

 

V drugi ligi je potrebno izpostaviti »derbi« med Simič Dejanom in Kelava Mariom. Mario, ki letos prikazuje konstantno dobro igro, se je na dvoboj odlično pripravil in na tekmi sezone slavil v podaljšani igri. Boljšo formo in svojo drugo zmago v drugi ligi je dosegel Savšek Janez, ki je gladko ugnal Vrtačnik Grega. Smrkolj Alojz še naprej prikazuje odlično igro in ostaja favorit za končno prvo mesto v drugi ligi. Tokrat je bil boljši od Rovšek Damijana. Špehar Andrej je premagal Kogovšek Toneta, Kozlevčar Bojan pa Koprivnikar Matjaža.

 

Mali Marjan kot eden izmed najstarejših igralcev lige s svojo igro preseneča vse po vrsti. Tokrat se ni pustil Torkar Andreju in je slavil z rezultatom 9:7. Boštjan Tič je v tem vikendu odigral kar dva derbija in zabeležil polovični uspeh. Po podaljšani igri je ugnal Kokalj Staneta, a zabeležil poraz z rezultatom 9:7 proti Derenčini Roku. Hvala Franc je bil boljši od Meterc Borisa, a je moral priznati premoč Torkar Andreju. Košir Tomaž je premagal Fritz Zdenka, Pavli Albert pa Zore Dejana.

 

Dve zmagi je v tem vikendu zabeležil Mittoni Tadej. Kaplja Samo je dosegel gladko zmago proti Rojšek Luki. Avbelj Igor je bil boljši od Grošelj Dejana, v svojem drugem dvoboju pa je bil Dejan boljši od Obolnar žige.