Rekreativni tenis

Tie-break vikend

zimska ligaTudi po enajstem krogu tekmovanja še naprej brez poraza ostajata tako Novak Primož kot tudi Ašič Alojz. V tem krogu sta se v prvi ligi odigrali kar dve podaljšani igri. Ko gre za odločilne točke sta več zbranosti pokazala Štrus Dušan, ki je ugnal Kogovšek Boštjana ter Sever Grega, ki je bil boljši od Bizjak Tomota. V tem krogu so zmage zabeležili še Smrkolj Damjan, Kovačič Jernej ter Rozman Blaž, ki je suvereno ugnal Đukića.

 

Tudi v drugi ligi sta se odigrala dva tie-breka. Po podaljšani igri je Drnovšek ugnal Kelavo, Detič pa je bil boljši od Savška. Dve zmagi je zabeležil Smrkolj Alojz, ki je bil boljši od Zapotnik Gorana in Kralj Francija. Zmago in dve točki za lestvico pa so zabeležili še Izlakar Iztok, Bric Bojan, Sili Edi in Špehar Andrej.

 

Po dve tekmi in 100% izkupiček sta v tem vikendu zabeležila Košir Tomaž in Vidic Darko. Bravo obema! Še naprej odlično igro prikazuje Derenčini Rok, ki se drži slogana »prednost je v tehniki«. Podaljšana igra je tokrat določila zmagovalca v dvobojo Podbregar Miloš in Kokalj Stane, več zbranosti je na koncu pokazal Kokalj. Zmagi pa sta v tem krogu zabeležila še Torkar Andrej in Tič Boštjan.

 

V četrti ligi se je v tem ligaškem vikendu odigral »družinski derbij« med Jamšek Janijem in Tofolini Domnom. Tokrat je slavil Domen. Bravo!! Bukovec Zlatko je bil boljši od Ribič Mihe ter Grošelj Dejana, Drev Grega pa je bil boljši od Krajišič Tadeja. Jerič Grega je pokazal dobro igro v tekmi z Razoršek Jožetom in zabeležil zmago z rezultatom 9:4. V tem vikendu so bili zmagovalni še Avbelj, Rekanovič, Mittoni, Šimunovič, Klopčič in Razpotnik Aleš.

 

Odigrala pa se je tudi ena tekma v ligi 50+ in sicer med Guna Brankom in Kokalj Stanetom. Z rezultatom 9:2 je slavil Guna, ki velja tudi za enega zmed favoritov lige.