Rekreativni tenis

Drugi ligaški vikend minil brez presenečenj

zimska ligaNovinec v prvi ligi Kokalj Igor je zabeležil že drugo zmago – z rezultatom 9 proti 3 je bil boljši od Smrkolj Damjana. V nedeljo pa je Kokalja na drugi strani igrišča čakal že večkratni prvak prve lige Novak Primož, ki ni dopustil nobenega presenečenja in oddal le dve igri.

Štrus Dušan je bil boljši od Bizjak Tomota, Ašič Alojz pa od Ahčin Aleša. Prav tako pa je zmago dosegel povratnik v prvi ligi Kovačič Jernej, ki je bil z rezultatom 9:6 boljši od Đukič Saša.

 

V drugi ligi je Smrkolj Alojz ugnal Kozlevčar Bojana, Drnovšek Aco pa je bil boljši od Koprivnikar Matjaža. Odlično igro je prikazal Sili Edi, ki je zabeležil suvereno zmago proti Izlakar Iztoku. Edi je letos gotovo med kandidati za visoka končna mesta.

 

V tretji ligi je v tem vikendu dve tekmi odigral Torkar Andrej, ki pa je bil polovično uspešen. Vknjižil je zmago proti Fritz Zdenku, ni pa mu uspelo presenetiti Poglajen Andreja, ki je že prva starosta tretje lige. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Muzlovič- Podbregar. Slavil je slednji. Kokalj Stane je bil boljši od Mali Marjana, Vidic Darko pa od Lebinger Mihe.

 

V četrti ligi je Kaplja Samo premagal novinca v letošnji sezoni Obolnar Žigo z rezultatom 9:3. Bukovec Zlatko je bil boljši od Jamšek Janija, Avbelj Igor pa od Razpotnik Aleša. Klopčič Matej, ki se na teniška igrišča vrača po poškodbi je po napeti tekmi v podaljšani igri ugnal Rojšek Luko.