Rekreativni tenis

Rozmanu litijski derbi

zimska ligaV prvi ligi se je v tem vikendu odigral litijski derbi Novak - Rozman. Slavil je slednji z rezultatom 9:6 in tako še enkrat dokazal, da je v letošnji sezoni v odlični formi. To pa je le še potrdil z zmago proti Damjanu Smrkolju.

Po poškodbi pa forme ne najde Ahčin Aleš, ki je izgubil proti Ašiču, Smrkolju ter Štrusu. Po dva dvoboja v tem vikendu pa sta imela tudi Garantini in Sever. Garantini je izgubil proti Ašiču ter Uraniču, Sever pa proti Cirarju in Guni. V zaključku lige se obeta zelo zanimiv boj za obstanek v ligi, saj ima kar nekaj igralcev možnost izpada-obstanka v ligi. Naslov prvaka se trenutno najbolj nasmiha Uraniču, ki pa bo moral za veliki naslov premagati Novaka. V primeru poraza mu naslov še vedno prinaša zmaga proti Smrkolju.

 

V drugi ligi se je v tem vikendu odigral le en dvoboj. Koprivnikar Matjaž je ugnal vedno neugodnega Zapotnik Gorana.

 

V tretji ligi je dva dvoboja odigral Pavli Albert. Imel je polovični uspeh – bil je boljši od Kralj Francija, a izgubil je od Ljubisavljevič Nenada. Rovšek Damijan je gladko z rezultatom 9 proti 1 ugnal borbenega Jurjec Jureta. Še naprej pa odlično igro prikazuje Vrtačnik Gregor, ki je tokrat premagal Mali Marjana.

 

V četrti ligi je dve tekmi odigral Grošelj Dejan, ki mu kljub borbenosti tokrat ni uspelo zmagati. Fritz Zdenko ga je premagal z rezultatom 9:7, Orehek pa po podaljšani igri. Orehek se je veselil zmage tudi v svojem drugem dvoboju proti Janec Sašu. Novo zmago je zabeležil Cirar Nejc, ki je premagal Potisek Igorja.

 

V peti ligi sta se odigrali dve tekmi razigravanja. Razpotnik Gregor je v podaljšani igri premagal Čehič Damirja, Žibert Mitja pa z rezultatom 9:7 Razoršek Jožeta.