Rekreativni tenis

Dogajanje 22. teden (03.05.2014, 04.05.2014)

Zadnja dva vikenda se je v zimski teniški ligi As Litija odigralo nekaj zaključnih dvobojev v posamičnih ligah. V ženski ligi še naprej odlično formo kažeta Andreja Bizjak in Karmen Kristan.

Andreja Bizjak je zmagala dva napeta dvoboja in sicer proti Zori Ašič Kovač z rezultatom 9:7, ter po podaljšani igri proti Damijani Damiš. Drugače v ženski ligi večjih presenečenj ni bilo.

 

Sergej Garantini dokazuje, da si še kako zasluži mesto v drugi ligi, saj je do sedaj v celotni sezoni izgubil le dva dvoboja. To pa ga najverjetneje pelje v prvo ligo. Bravo Sergej. Prav tako gre letos odlično tudi Gregu Severju, ki s svojo borbenostjo in dosedanjimi rezultati v letošnji sezoni prav tako trka na vrata prve lige. Novo zmago je dosegel Anže Bučar, ki je tokrat ugnal Edija Silija. Kogovšek Tone je tokrat z napadalno igro ugnal Štrubelj Mitja. Rezultat 9:6.

 

V tretji ligi je za največje presenečenje poskrbel Albert Pavli, ki je v podaljšani igri premagal Simona Todoroviča. Vendar je Simon hitro pozabil poraz in že takoj v drugem vikendu zabeležil dve zmagi proti Juretu Jurjecu in Damijanu Rovšku, kar dokazuje, da Simon res sodi v sam vrh tretje lige. Prav tako še naprej odlično igro in gladke zmage niza Rok Kreča, tokrat je bil boljši od neugodnega Marjana Malija. Borbeni Matej Detič je z rezultatom 9 proti 4 premagal Dušana Muzloviča.

 

V četrti ligi kljub nekaj odigranih dvobojev večjih presenečenj ni bilo. Še naprej brez poraza ostajata Jan Podobnik in Dejan Simič, a bliža se tudi njuna medsebojna tekma, ki bo odločala o prvaku 4. zimske lige.

 

Za največje presenečenje je v peti ligi poskrbel Simon Orehek, ki je z rezultatom 9:6 premagal favoriziranega Mateja Goloba. V peti ligi je tokrat potrebno izpostaviti tudi Janija Jamška, ki je zabeležil dve zmagi – proti Mitji Žibertu in Alešu Razpotniku. Bravo Jani!!!

 

Še enkrat pa Vas tudi vljudno vabimo, da se nam pridružite v poletni teniški ligi AS. Prijave sprejemamo do 15.5. 2014 na e-mail ali na list na oglasni deski v klubu.