Rekreativni tenis

Dogajanje 21.teden (05.04.2014, 06.05.2014)

zimska ligaV prvi ligi sta odigrala tekmo kolega Blaž Rozman in Aleš Ahčin. Prepričljivo je bil z rezultatom 9:1 boljši Rozman. Primož Novak in Dušan Štrus sta imela dvoboj, ki odloča o najvišjih mestih v prvi ligi. Po napeti tekmi je bil rezultat 9:7 v prid Novaka. Damjan Smrkolj je prav tako z rezultatom 9:7 premagal vedno neugodnega Zdravka Cirarja.

 

Iztok Izlakar je v tem vikendu odigral dve tekmi. V prvi je bil z rezultatom 9:5 od njega boljši Bojan Kozlevčar, v drugi pa z rezultatom 9:3 Aco Drnovšek. Igorju Kokalju so se obrestovali tedenski treningi in je z rezultatom 9:7 ugnal Anžeta Bučarja. Zopet je odlično napadalno igro prikazal Sergej Garantini, ter z rezultatom 9:4 premagal Edija Silija.

 

V tretji ligi so se težke in dolge tekme obračale v korist članov "atalige". Andrej Poglajen v tiebreaku ugnal neugodnega Matjaža Koprivnikarja. Prav tako je v tiebreaku slavil Marjan Mali proti Juretu Jurjecu. Tudi Andrej Špehar je dokazal, da ponedeljkovi treningi niso kar tako in z rezultatom 9:7 premagal Maria Kelavo. Popolno slavje ataligašev pa je preprečil Damijan Rovšek, ki je bil z 9 proti 7 boljši od Andreja Poglajna. Še naprej odlično igro prikazuje Rok Kreča, tokrat je z 9 proti 4 premagal Petra Pintariča. Simon Todorovič je premagal Grega Vrtačnika. Rezultat 9:6. Vikend je bil uspešen tudi za Francija Kralja, ki je z 9 proti 4 ugnal Dušana Muzloviča.

 

Tekma med Milošom Podbregarjem in Dejanom Simičem je prav tako odločala za višja mesta v 4. ligi. Z rezultatom 9: 7 je bil boljši borbeni Simič. Na žalost se je poškodoval Drago Erjavec, ki je kljub vodsvtu 8 proti 7 moral predati tekmo Igorju Potisku in nato še tekmo proti Miranu Vadlji. Dragu želimo čimprejšnje okrevanje. Zelo borbena in napeta je bila tekma med Borisom Metercem in Miho Lebingerjem, v tiebreaku je slavil slednji. Franc Hvala je dosegel prepričljivo zmago z 9:2 proti Dejanu Zoretu.

 

Kristan Karmen je ponovno dokazala, da z njo ni heca in Nataši Kozlevčar zavezala kar "kravato". V drugi tekmi je imela Karmen za nasprotnico svojo mamo Olgo Vrhovec in tudi njej kaj več od petih iger ni prepustila. Andreja Meterc se je vrnila po poškodbi in z rezultatom 9:4 bila boljša od Marijane Dobravec.

 

Petoligaši so v razigravanju odigrali kar nekaj zanimivih dvobojev. Stane Kokalj je z rezultatom 9:7 premagal Simona Orehka. Domen Tofolini je bil v tem vikendu polovično uspešen. V soboto je izgubil z 9 proti 7 z Sašom Jancom, v nedeljo pa zmagal z 9 proti 2 z Mitjo Žibertom. Prav tako presenečenja ni dopustil Andraž Lazar, ki je z 9 proti 3 ugnal Tomaža Koširja.

 

Z veseljem Vam sporočamo, da so zunanja igrišča že pripravljena in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v poletni ligi, ki jo bomo organizirali tudi letos.