Rekreativni tenis

Zaključni turnir sezone 2018/2019

zimska ligaTenis klub As Litija vabi na zaključni turnir zimske teniške lige. Tekmovanje bo potekalo v petek, 24.05.2019 po 16. uri v konkurenci žrebanih dvojic. Ob 20.uri bodo na vrsto prišli najboljši ligaši, katerim bodo podeljeni pokali. Vljudno vabljeni.

 

pdfVabilo

Ligaška sezona 2018/2019 zaključena

zimska ligaLigaška sezona 2018/2019 se je zaključila. Podobno kot v preteklih letih je bilo nekaj končnih odločitev znanih že po novem letu, v nekaterih ligah pa je bilo na odločitev o položaju na lestvici potrebno počakati do zadnjih tekem.

Preberite več: Ligaška sezona 2018/2019 zaključena

Uranič prvak, Klopčič mora to še potrditi

zimska ligaV prvi ligi je Uranič Denis ubranil lanskoletni naslov prvaka prve lige. Z zmago 9:4 nad Kokalj Igorjem je sezono zaključil brez poraza in v celotni sezoni oddal le 34 iger. V letošnji sezoni je Denis pokazal vrhunsko igro in konstanto formo. Kljub temu mu predvsem mlajši izzivalci za prihodnjo sezono obljubljajo bolj izenačene dvoboje. V tem vikendu je dve zmagi dosegel Kogovšek Boštjan, ki je bil boljši od Ahčin Aleša ter Đukič Saše. Smrkolj Damjan pa je premagal Sili Edija. Savšek Janez je z rezultatom 9:7 premagal Igorja Kokalja.

Preberite več: Uranič prvak, Klopčič mora to še potrditi

Prvi aprilski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Sili Edi je v podaljšani igri premagal Bric Bojana.  V svoji drugi tekmi, pa je ugnal še Zapotnik Gorana z rezultatom 9:3. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Južnik Božom ter Ahčin Alešem – zmagal je slednji. Đukič Saša je bil boljši od Smrkolj Damjana.

Preberite več: Prvi aprilski vikend

Zadnji marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi je dve zmagi v tem vikendu dosegel Kokalj Igor. Bil je boljši od Smrkolj Damjana ter Zapotnik Gorana. Savšek Janez je še drugo leto zapored premagal prijatelja Vidic Darkota. Tokrat z rezultatom 9:5. Zopet je odlično igro prikazal Đukič Saša, ki je po naporni tekmi premagal ugnal Kokalj Igorja. Zaradi poškodbe je bil Praznik Marko primoran predati tekmo proti Kovačič Tilnu. V tem vikendu sta zmagala še Uranič Denis ter Kovačič Tilen. S to zmago je Denis potrdil ubranitev prvega mesta.

Preberite več: Zadnji marčevski vikend

Marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Uranič Denis je z rezultatom 9:4 ugnal Đukič Sašo in s tem še dokončno naredil velik korak k prvemu mestu.  Kokalj Igor je bil boljši od Praznik Markota. Prava drama pa se je odvijala v dvoboju med Vidic Darkom ter vedno neugodnim Zapotnik Goranom. V podaljšani igri je dvoboj dobil Vidic z rezultatom 7:4. Goran se bo moral za prve prvoligaške točke še pošteno potruditi.

Preberite več: Marčevski vikend

Pustni ligaški vikend

zimska ligaOdlično formo še naprej izkazuje Uranič Denis, ki je v tem vikendu dosegel dve rutinirani zmagi. Bil je boljši od Ahčin Aleša in Končar Marjana. V tem vikendu pa je po dolgem času zmago zabeležil tudi Bric Bojan, ki je bil z rezultatom 9:7 boljši od Smrkolj Damjana. Praznik Marko je bil boljši od Zapotnik Gorana, Begič Jasmin pa od Kogovšek Boštjana. Kovačič Tilen je z rezultatom 9:3 ugnal Končar Marjana.

Preberite več: Pustni ligaški vikend

Ligaški vikend

zimska ligaV tem vikendu je največje ligaško presenečenje napravil Sili Edi, ki je v zgodnjih jutranjih urah premagal Vidic Darka z rezultatom 9 proti 4. Obliž na rano tega poraza, pa je bila Darkova zmaga proti Begič Jasminu 9:6. Trenutno se bije prava bitka za mesta od 2-7 na končni lestvici. Smrkolj Damjan je bil boljši od Končar Marjana. Rezultat 9:7. Južnik Božo je ugnal Sili Edija, Đukič Sašo pa je bil boljši od Bric Bojana.

Preberite več: Ligaški vikend

Đukič Saša presenetil v prvi ligi

zimska ligaV prvi ligi je potrebno izpostaviti Đukič Saša, ki je vse gledalce šokiral z odlično in napadalno igro. Sašo je tako presenetljivo zadal prvi poraz Begič Jasminu v prvi ligi. Rezultat tekme 9:5. Rekorder po odigranih tekmah v prvi ligi v tem vikendu je bil Savšek Janez, ki je odigral tri tekme in zabeležil tri zmage. Boljši je bil od Zapotnik Gorana, Kogovšek Boštjana ter od Končar Marjana. Uranič Denis je z odlično igro gladko premagal Kovačič Tilna. Ahčin Aleš je bil po podaljšani igri boljši od Smrkolj Damjana, a mu je malo zmanjkalo za še eno zmago nad Smrkolj Alojzem. Rezultat je bil 9:7 za Alojza. Zmage so v tem vikendu zabeležili še Praznik Marko, Vidic Darko ter Južnik Božo.

Preberite več: Đukič Saša presenetil v prvi ligi

Februarski ligaški vikend

zimska ligaOdlično igro v prvi ligi še naprej prikazuje neporaženi Jasmin Begič, ki je v tem vikendu zabeležil kar dve zmagi. Jasmin je bil boljši od rivala Tilna Kovačič z rezultatom 9:7 ter od Boža Južnika z rezultatom 9:5. Dobro formo je prikazal tudi Savšek Janez, ki je v tem vikendu ugnal oba Smrkolja. Alojzu je uspelo dobiti 4 igre, Damjanu pa vsega 2 igri. Sili Edi je bil po težki tekmi z rezultatom 9:7 boljši od Končar Marjana, Praznik Marko pa je premagal Bric Bojana.

Preberite več: Februarski ligaški vikend