Arhiv novic 2014

Miki Janković zmagovalec ITF FUTURES LITIJA OPEN 2014!

itfMiki Janković je postal zmagovalec ITF FUTURES LITIJA OPEN 2014, potem ko mu je pri rezultatu 6:2, 3:1 belgijec Julien Cagnina, zaradi poškodbe predal finalno tekmo.

Preberite več: Miki Janković zmagovalec ITF FUTURES LITIJA OPEN 2014!

Velika finalista ITF FUTURES LITIJA Open 2014 sta MIKI JANKOVIĆ IN JULIEN CAGNINA

itfMiki Janković je v polfinalu v dveh setih z rezultatom 6:2, 6:2 izločil starega znanca litijskih igriščih Erika Crepaldija. Julien Cagnina je imel v polfinalu proti slovencu Miku Urbaniji veliko težje delo.

Preberite več: Velika finalista ITF FUTURES LITIJA Open 2014 sta MIKI JANKOVIĆ IN JULIEN CAGNINA

Mike Urbanija v polfinalu, Ternarju za las spodletelo

itfDanes so se odigrala vsa četrtfinalna srečanja. Mike Urbanija bo edini, ki bo zastopal slovenske barve v polfinalu. V četrtfinalu je z rezultatom 6:2 in 7:5 premagal drugega nosilca francoza Jules Marie. Bravo Mike.

Preberite več: Mike Urbanija v polfinalu, Ternarju za las spodletelo

Prvi polfinalist je belgijec Julien Cagnina!

itfPo odlični in konstantni igri skozi celotno tekmo se je prvi v polfinale uvrstil mladi up belgijskega tenisa Julien Cagnina, ki je z rezultatom 6:3 in 6:0 ugnal petega nosilca avstrijca Nicolasa Reissiga.

Danes se bodo v Litiji odigrali četrtfinalni obračuni ITF FUTURES Litija Open 2014

itfNa igrišču številka 1, oziroma centre courtu, se bo prvo srečanje začelo ob 12.00 uri med belgijcem Julen Cagnina in avstrijcem Nicolasom Reissigom. Cagnina je bil 10. na mladinski svetovni teniški lestvici in je največji up belgijskega tenisa.

Preberite več: Danes se bodo v Litiji odigrali četrtfinalni obračuni ITF FUTURES Litija Open 2014